Mencairkan Coklat Dengan Double Boiler Kaedah konvensional mencairkan coklat adalah dengan menggunakan sebuah relau berganda. DIHARAP RESEPI2 NI DPT MEMBANTU ANDA SEMUA CARA NK BUAT TOPPING COKLAT. Teknik Double Boil Senang je kan nak buat. . Teknik yang biasa diguna adalah di namakan double boiler. 1- Pencairan coklat. Free Shipping on Qualified Orders. Panaskan oven selama 150C selama 15 minit dan selepas itu turunkan suhu kepada 130-140C barulah dimasukkan adunan. Okey untuk membuat teknik double boiler ataupun nak cairkan coklat kita ni kita memerlukan beberapa peralatan okey. Hehehe comot skt yg saya buat. Teknik Double Boil Teknik double boiling ni ialah satu cara untuk memanaskan sesuatu menggunakan haba tetapi secara lebih lembut dan apinya tidak terlalu panas. Bakar dalam oven bubble rice pada suhu 120c selama 10 minit lebih kurangsehingga rangup. Ad Shop Devices Apparel Books Music More. ...
Comments
Post a Comment